OPINIE

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszej szkole

Najlepszą reklamą dla ośrodka szkolenia kierowców jest bardzo dobra zdawalność egzaminu państwowego. Wysoka jakość kształcenia w naszej szkole kierowców potwierdzają liczne pozytywne opinie od naszych kursantów.

super prawo jazdy

facebook2

infoludek


63 komentarze

Julia

28 sierpnia 2017 at 10:53 am

Najlepsi instruktorzy, cierpliwi i sympatyczni. Nie ma problemów z przełożeniem jazdy. Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia z teorii. Polecam!

Patrycja

25 sierpnia 2017 at 11:37 am

Szkoła godna polecenia! Bardzo ciekawie tłumaczona teoria, instruktorzy konkretni i maksymalnie skupieni na kursancie. Egzamin zdany za 1 podejściem co w dużej mierze zawdzięczam ostatnim jazdą prowadzonym przez Pana Radka 🙂

Nel

23 sierpnia 2017 at 12:43 pm

POLECAM !!!! Instruktorzy to prawdziwi profesjonaliści i podejściem do kursanta. W szczególności Pan Krzysztof który nauczył mnie jazdy i zachowania na drodze a z początku było bardzo ciężko 🙂 Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem !!!

Magdalena

2 sierpnia 2017 at 12:21 pm

OSK Magnet to jedyny wybór dla osób, które chcą nauczyć się jeździć i bez stresu zdać wszystkie egzaminy za pierwszym razem. Dziękuję wszystkim Instruktorom, w szczególności p. Małgosi.

Damian

10 lipca 2017 at 11:52 am

Egzamin państwowy oraz wewnętrzny zdałem za pierwszym razem to wszystko dzięki Radkowi który profesjonalnie przeprowadza zajęcia teoretyczne oraz instruktorce P.Beacie Kowalskiej która była moja prowadzącą oraz miałem z nią wiekszość swoich jazd. Nie można tez zapomnieć o Kubie który siedzi w biurze i dopasowuje godziny jazd wedlug zapotrzebowania kursanta. Jak dla mnie najlepsza szkoła w mieście! Polecam i jeszcze raz dziękuje całemu zespołowi Magnet. 🙂 Damian

Katarzyna

7 lipca 2017 at 11:31 am

Do egzaminu podeszłam ponownie po 5 latach przerwy. Poprzednio nie wyjechałam 3 razy z placu Word. Teraz zdałam ponownie „za pierwszym razem”. Żałuję że wtedy nie trafiłam na takich instruktorów. Polecam bez dwóch zdań, w tej szkole naprawdę zdaje się za pierwszym razem, choćby ponownie po kilku latach. Dziękuję jeszcze raz przede wszystkim Pani Małgosi za poświęcony mi czas i cierpliwość! U Was nie ma się poczucia wydanych pieniędzy, ale dobrej inwestycji.

Kasia

4 lipca 2017 at 12:38 pm

Muszę przyznać, że to świetna szkoła. Jazdy odbywają się bezstresowo, zdobywa się przydatną wiedzę, na egzaminie nic nie ma prawa zaskoczyć. Miałam jazdy z Radkiem i z Gosią – oboje to super instruktorzy, bardzo profesjonalni i cierpliwi, dokładnie tłumaczą, zapewniają miłą atmosferę podczas jazd. Polecam wszystkim.

Joanna

2 lipca 2017 at 9:52 pm

Świetna szkoła, instruktorzy doskonale przygotowują do egzaminu, wszystko przebiega w miłej, przyjaznej atmosferze. Polecam jazdy tuż przed samym egzaminem – mnie osobiście zmotywowały i odstresowały 🙂 auta czyste, zadbane. Terminy jazd dopasowane do kursanta – podziękowania dla Pana z biura 🙂

Michał

30 czerwca 2017 at 1:29 pm

W OSK MAGNET nawet teoria nie jest nudna. Profesjonalizm i cierpliwość do kursantów. Instruktorzy z powołania coś o tym wiem, ponieważ miałem przyjemność jeździć z każdym z nich. A ul. Joachima Lelewela 8a powinie znać każdy przyszły kierowca w naszym mieście.

Tomasz

29 czerwca 2017 at 3:13 pm

Polecam naukę jazdy Magnet! Ciekawie prowadzone wykłady, po których wiedza pozostaje w głowie do końca świata i o jeden dzień dłużej 🙂 Instruktorzy są cierpliwi i wyrozumiali, zależy im by kursant faktycznie ogarnął jazdę i zasady ruchu drogowego a nie żeby tylko odbębnił 30h jazdy i teorii. Jeździłem ze wszystkimi instruktorami z tej szkoły i każdego z nich mogę polecić. Egzaminu jeszcze nie zdawałem ale czuję się spokojny. Pozdrawiam.

Rafał

29 czerwca 2017 at 11:51 am

Jak prawo jazdy to tylko z Magnetem! Teoria z Radkiem to sama przyjemność, wszystko jasno wytłumaczone bez jakichkolwiek wątpliwości. Jazdy miałem głównie z Krzyśkiem – profesjonalista w każdym stopniu, opanowany i odpowiadał na każde, czasami nawet głupie pytanie 🙂 Radek – człowiek, który każdego nauczy jeździć, właściciel i instruktor z powołania, który urodził się tylko po by uczyć jazdy samochodem 🙂 Jazdy z Gosią również wspominam bardzo miło i bardzo zabawnie. Nie mogę zapomnieć o Kubie, który w biurze służy pomocą i radą, a jazdy próbuje dopasować pod kursanta. Samochody zadbane i czyste. Polecam każdemu, kto chce nauczyć się jeździć samochodem w bezstresowej atmosferze.

Kataryzna

21 czerwca 2017 at 12:08 pm

Rewelacja to mało powiedziane,Ekipa ma pasję.Profesjonalne podejście, wiedza i cierpliwość.Polecam i podpisuję się pod tym czterema łapkami. nie tylko zdałam za pierwszym razem ale przede wszystkim uwierzyłam we własne możliwości.

Marta

26 maja 2017 at 2:08 pm

zdałam za pierwszym razem!!! Polecam gorąco szkole Magnet!!! Atmosfera świetna, instruktorzy z powołania z cierpliwością!!! Jak prawko to tylko w Magnecie!!!!

Kasia

13 maja 2017 at 7:29 am

Bardzo mili i profesjonalni instruktorzy. Nauka przebiega bezstresowo i konkretnie.Przyjazna atmosfera, rzetelne przekazywanie wiedzy, dogodne terminy nauki i gotowość dopasowania się pod kursanta. W tej szkole poczułam, że mogę być dobrym kierowcą

Paulina

26 marca 2017 at 7:34 pm

Bardzo dobra szkoła! Teoria zwięźle i na temat, ważne rzeczy powtarzane po kilka razy. Bardzo dobra kadra instruktorów – polecam pana Radka, pana Krzysia i panią Małgosię. Instruktorzy z powołania, cierpliwi i doświadczeni. Widać, że zależy im, aby kursant umiał jeździć, a nie tylko zdał egzamin. Wszystkie jazdy bezstresowo i po trasach egzaminacyjnych – podczas egzaminu wiedziałam, gdzie jestem i nic nie było mi straszne. Dużym plusem jest też to, że podczas kursu są zajęcia, w których wyjeżdżamy na autostradę. Jeśli chcecie być dobrze przygotowani do egzaminu to tylko w Magnecie 😉 Zaznaczam też, że nie zdałam egzaminu za pierwszym razem, ale nie miałam jeszcze drugiego podejścia. Co nie zmienia mojej opinii o Magnecie. Serdecznie polecam tę szkołę!

Katarzyna

26 marca 2017 at 7:32 pm

Najlepsza szkoła z możliwych ! Na wstępie od razu dodaje, że bardzo się bałam i nie byłam do końca chętna żeby zrobić prawo jazdy. Zmieniłam zdanie juz na teorii, która była zrozumiała, a wszystko przedstawiane było na przykładach. Jazdy utwierdziły mnie tylko w przekonaniu, że to najlepsza szkoła w szczecinie. Instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali i potrafią tłumaczyć. Szczególnie polecam Pana Radka – po jazdach z nim bez wykupienia żadnej dodatkowej godziny egzamin zdany za pierwszym razem. Widać, że pracują tam instruktorzy „z powołania” 😉

Agnieszka

11 marca 2017 at 2:52 pm

Lepiej trafić nie mogłam!!!!!!! Kurs zrobiony eksternistycznie w 30 dni , łącznie z teoria praktyką i egzaminem – zdany oczywiście za pierwszym razem i bez wątpienia to ogromna zasługa Pana Radka ! Najlepszy instruktor pod słońcem! Pani Małgosia oraz Pan Krzysztof – oczywiście również cudowni instruktorzy z nieziemską cierpliwością ! Polecam i daję słowo że się nie zawiedziecie!!!!

Marta

9 marca 2017 at 5:09 pm

Bardzo dobra szkoła, przejrzyście i na przykładach prowadzone zajęcia teoretyczne, praktyka (niezależnie od instruktora) w bardzo fajnej atmosferze, ale i kiedy trzeba to potrafią zwrócić uwagę i o to chodzi 😉 28.02.2017r zdany egzamin za pierwszym razem, więc to chyba najlepiej świadczy o poziomie tej szkoły 🙂 jak ktoś chce słuchać i stosować się do wskazówek bardziej doświadczonych to jak najbardziej polecam Magnet Naukę Jazdy 🙂

Piotrek

9 marca 2017 at 4:19 pm

Polecam OSK Magnet, zdałem wszystko za pierwszym podejściem.
Mili instruktorzy z profesjonalnym podejściem 🙂

Pozdrawiam

Damian

9 lutego 2017 at 2:25 pm

Szkoła godna polecenia, profesjonalizm w tym co robią. Większość jazd przejedzilem z Radkiem najlepszy instruktor. Instruktor „z powolania”. Miło przyjacielska atmosfera. Plan jazdy dopasowany tak jak mi pasowało! Polecam każdemu!

Łukasz

8 lutego 2017 at 1:14 pm

Świetne wykłady i atmosfera przez cały kurs jak i po. Jeździłem z dwojgiem instruktorów Krzysztofem i Małgorzatą. Dobrze się bawiłem a i dużo się nauczyłem. Zero problemów przy robieniu łuku czy ruszaniem z ręcznego (jak zabiorą na górkę to nie ma bata by nie poradzić sobie z tym) Polecam

Martyna

5 lutego 2017 at 9:39 am

Długo szukałam odpowiedniej dla siebie szkoły jazdy. Szkoła Magnet była strzałem w dziesiątkę! Wykłady z Panem Radkiem to była sama przyjemność. Późniejsze godziny jazdy również były mega świetne. Jeździłam głównie z jednym instruktorem, jednakże miałam również przyjemność odbycia jazdy z każdym z nich. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem! To była najlepsza decyzja, aby zapisać się do tej szkoły! Szczerze polecam 🙂

Bartosz

2 lutego 2017 at 11:43 pm

Z czystym sumieniem polecam każdemu szkołe jazdy Magnet.! :-). Jeżeli zależy wam na pełnym profesjonalizmie, bezstresowej jeździe, dużym zaangażowaniu instruktora, to tylko Magnet! Jak i szybkim zdaniu kursu. Dużym plusem jest też atrakcyjna cena. Jazdy od początku kursu miałem głownie z jednym instruktorem. Ale jeździłem z każdym i śmiało mogę stwierdzić że każdy instruktor, jest równie zaangażowany pełna profeska! Jeżeli zastanawiacie się gdzie zapisać się na kurs, to już wiecie!,..

Jacek

1 lutego 2017 at 11:30 am

Zdecydowanie polecam. Teoria przekazana przez Pana Radka ciekawie i rzeczowo. Jazdy z dwoma instruktorami, p. Radkiem i p. Krzysztofem. Obaj podchodzą profesjonalnie do przekazywania swojej wiedzy. Egzamin dopiero za miesiąc ale nie obawiam się o wynik.

Diana

12 stycznia 2017 at 12:34 pm

Polecam Instruktora Radka!!! To zaangażowany Człowiek, który przekazuje w bardzo pozytywny sposób całą swoją wiedzę! Poświęca kursantowi 100% uwagi na jazdach jak również na całym kursie daje z siebie wszystko! Mega Szkoła, super Obsługa biura, zawsze można się w każdej sprawie dogadać! Polecam! Zdałam za pierwszym razem teorię i praktykę!

Patrycja

12 stycznia 2017 at 12:34 pm

Polecam! Jazdy z Panem Krzyśkiem bezstresowe, wszystko tłumaczył i dawał cenne wskazówki. Teoria z Panem Radkiem również na najwyższym poziomie 🙂

Janina

2 stycznia 2017 at 4:34 pm

Szkola jazdy Magnet jest naprawde godna polecenia. Instruktory (szczegolnie pan Radek) sa prawdziwymi profesjonalistami którzy potrafia wytlumaczyc wszystko rzetelnie i ze stoickim spokojem. Naprawde polecam Nauke Jazdy Magnet – to jest zdecydowanie najlepsza szkola w Sczecinie!

Karolina

23 grudnia 2016 at 1:02 pm

Wspaniała szkoła! Niestety robiłam w niej tylko jazdy dokształcające przed 3 egzaminem. Dzięki wszystkim radom wspaniałego instruktora udało się! Na prawdę szkoła godna polecenia, bardzo dobry stan samochodów i przemiła atmosfera!

Anna

19 grudnia 2016 at 3:24 pm

Dzięki instruktorom dowiedziałam się jakie mam braki z poprzedniej szkoły. Dzięki profesjonalnemu podejściu instruktorów zaliczyłam państwowy egzamin praktyczny. Serdecznie polecam tą szkołę.

Oliwia

19 grudnia 2016 at 3:24 pm

Bardzo polecam, przemiły instruktor który zwraca uwagę na wiele szczegółów, miłe spędzony czas, egzamin zdany za pierwszym razem, pozdrawiam 🙂

Beata

19 grudnia 2016 at 3:23 pm

Miła atmosfera, rewelacyjni instruktorzy polecam wszystkim tą szkołę jazdy.

Michał

19 grudnia 2016 at 3:23 pm

Polecam. Wszystko tak jak w opisie kursu a nawet lepiej. Instruktorzy z powołania, z bardzo dobrym nastawieniem do kursanta. Bezstresowe nauka i atmosfera. 🙂

Katarzyna

19 grudnia 2016 at 3:22 pm

pełen profesjonalizm, Krzysiek i Radek instruktorzy z powołania

Agnieszka

23 listopada 2016 at 12:28 pm

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Teoria jest prowadzona w sposób jasny. Wszystkie ważne informacje są powtarzane po kilka razy po to, aby kursant zwrócił na nie uwagę. Jazdy prowadzone w bardzo profesjonalny sposób, a także przeprowadzane na wielu trasach egzaminacyjnych. Polecam w szczególności p. Radka( fantastyczny człowiek) oraz p. Krzyśka. Pan Radek tłumaczy dokładnie i mówi na co zwrócić uwagę. Instruktor z powołania, któremu zależy na tym, żeby kursant umiał jeździć i zdał egzamin. Bardzo polecam szkołę nauki jazdy Magnet każdemu kto nie tylko chce być dobrze przygotowanym do egzaminu, ale także tym, którzy po zdanym egzaminie chcą wsiąść ” za kółko” bez obaw.
Pozdrawiam całą szkołę nauki jazdy Magnet.

Izabela

22 listopada 2016 at 2:13 pm

Gorąco polecam szkołę jazdy Magnet. Instruktorzy mają dużą cierpliwość i ze spokojem potrafią wytłumaczyć, rozpracować i przećwiczyć wszystkie ewentualne pułapki egzaminacyjne. Po ukończeniu kursu w swojej szkole pierwszego wyboru, skorzystałam z 12 godzin dodatkowej jazdy w Magnecie i egzamin zdałam za drugim razem. Serdecznie pozdrawiam Pana Radka i jeszcze raz bardzo dziękuję. Izabela K.

Agnieszka

2 listopada 2016 at 1:31 pm

Polecam !!! Podczas kursu czuje się, że instruktorzy chcą nauczyć cię jak najwięcej, dodatkowo mają ogromną cierpliwość 🙂 Wszystko było tłumaczone przejrzyście, ze wskazówkami, praktycznymi radami. Jazdy odbywały się w miejscach w których jeżdżą egzaminy. więc nikła szansa, że coś podczas egzaminu zaskoczy. Można być pewnym, że w szkole MAGNET instruktorzy rzetelnie przygotują do egzaminu tak, aby zdać bez problemu. Czułam się w 100% przygotowana. Na egzaminie państwowym pozostaje już tylko ogarnąć stres, co w moim przypadku było bardzo trudne 😉 ale się udało, zdane za 3 razem.

Paweł

28 października 2016 at 4:03 pm

Bardzo dobre oraz miłe podejście. Wszystko bez nerwów jak powinno być. Moge polecić szkole jak i instruktorów 🙂

Iwona

26 października 2016 at 4:40 pm

W pełni polecam. Profesjonalnie i dokładnie prowadzone jazdy. Z przyjemnością polecam.

Ilona

26 października 2016 at 4:39 pm

Mega polecam!!! Kurs profesjonalny, szybki, bezproblemowy… polecam jazdy z P. Krzyśkiem – mega instruktor. Oczywiscie zadne za pierwszym razem. 🙂

Krzysiek

21 października 2016 at 1:05 pm

Kurs był prowadzony bardzo profesjonalnie, szybko i skutecznie. Jestem bardzo zadowolony z postawy instruktora i z wyników kursu, zdałem bezproblemowo za pierwszym razem oba egzaminy.Polecam!

Magdalena

12 października 2016 at 1:29 pm

Profesjonalne zajecia w milej atmosferze, w pelni dostosowane do indywidualnych potrzeb kursanta. Polecam!

Hania

3 października 2016 at 2:52 pm

Kurs przeprowadzony jasno, szybko, prawie bezboleśnie :). Egzamin zdany bez problemów, instruktorzy rzetelni, dużo praktycznych porad. Jestem zachwycona! Hania

Agnieszka

26 września 2016 at 12:59 pm

Witam. Polecam szkole jazde jak najbardziej. 🙂 3 lata temu zdawalam w Koszalinie podchodzilam do egzaminow i niestety nie udalo mi sie, zrazilam ssie i zrezygnowalam. Przeprowadzilam sie do Szczecina i w koncu dalam sobie szanse i postanowilam wziasc sie jeszcze raz za to. I udalo mi sie. :p kurs zaczelam od 19 sierpnia oczywiscie uczeszczalam na zajecia i bardzo jestem zadowolona 🙂 to co mialam trzy lata temu nie ma porownania ! Instruktorzy Pan Radek i Pan Krzysiek najlepsi , maja bardzo pozytywne nastawienie do kursantow. 🙂 20 wrzesnia mialam egzamin testy i paraktyka w ten sam dzien i zdalam za pierwszym razem !!!! 🙂 jestem mega Szczesliwa. Dziekuje Agnieszka 🙂

Michał

22 września 2016 at 10:40 am

Udało mi się zdać Egzamin Państwowy za pierwszym razem dzięki doświadczeniu oraz fachowości instruktorów Nauki Jazdy Magnet! Ekipa jest świetna. Są otwarci, sympatyczni oraz bardzo wyrozumiali wobec nowych kursantów. Wykłady teoretyczne są prowadzone w bardzo towarzyski i zrozumiały sposób, natomiast jazdy odbywają się w bezstresowej atmosferze i prowadzone są bardzo często po trasach egzaminacyjnych gdzie możemy wyuczyć się wszystkich różnych „pułapek” oraz nabrać własnego doświadczenia w poruszaniu się po mieście. Bardzo dziękuję Wam za pomoc i pozdrawiam serdecznie! Michał

Elżbieta

9 września 2016 at 2:53 pm

Fachowe podejście do kursanta..Sporo wyrozumiałości,profesjonalizmu i czujności, jazdy w przyjemnej atmosferze..Serdecznie polecam wszystkim. MAGNET.Cenne wskazówki i rady oraz cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość do kursanta. Elżbieta

Zofia

8 września 2016 at 10:41 am

Szkoła super inni instruktorzy z różnych szkół mogliby przyjść na naukę jazdy do pana Radka wiem co piszę pozdrowienia dla instruktorów z Magnetu

Szymon

5 września 2016 at 8:58 pm

Profesjonalne podejscie!dzieki doslownie kilku lekcjom poczulem sie za kolkiem jak ryba w wodzie co poskutkowalo tym ze zdalem za pierwszym razem bez zadnych problemow!

Martyna

30 sierpnia 2016 at 2:26 pm

Bardzo fajna atmosfera, praktyczne rady, zero problemów

Gosia

19 sierpnia 2016 at 1:57 pm

Świetna szkoła jazdy. Uważam, że podejście instruktorów było naprawdę dobre, na teorii oraz na jazdach, co przekłada się na zdanie przeze mnie egzaminu za pierwszym razem. Serdecznie polecam szkołę Magnet!

Patryk

17 sierpnia 2016 at 11:50 am

Panowie instruktorzy świetnie przygotowują do zdania egzaminu panstwowego, polecam!

Laura

16 sierpnia 2016 at 3:37 pm

Super podejście instruktorów do kursanta, na jazdy przychodziło sie z przyjemnością no i najważniejsze ze zajęcia efektywne bo i za pierwszym razem zdany egzamin!

Andrzej

16 sierpnia 2016 at 3:36 pm

Ogólnie podejście instruktorów do kursanta bardzo dobre. Można mieć pewność że po kursie jest się dobrze przygotowanym. Będę zawsze polecał szkołę Magnet.

Zbigi

4 sierpnia 2016 at 8:04 pm

Polecam robic tutaj prawko. Dobrzy instruktorzy. Fajna atmosfera. Autka zadbane a nie jakies trupy. Po nauce u nich zdałem za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny.
Jak prawko w Szczecinie to tylko MAGNET.

Paulina

26 lipca 2016 at 12:19 pm

Po złych doświadczeniach z innymi szkołami, trafiłam do Magnetu. Świetni ludzie, bardzo elastyczne podejście, wszystko jasne i w bardzo dobrej atmosferze. Oczywiście pełen profesjonalizm i indywidualne podejście także są ogromną zaletą.

Wiktoria

24 lipca 2016 at 9:19 am

Lepszej szkoły nie mogłam sobie wymarzyć! Przygotowanie do egzaminu państwowego perfekcyjne, o czym może świadczyć zdanie go za drugim podejściem! Instruktorzy z pasją wykonują swoją pracę. Już po pierwszej godzinie jazd czułam, że instruktorzy chcą mnie jak najlepiej nauczyć jeździć i każda kolejna godzina mnie w tym tylko utwierdzała. Na tym właśnie zależało mi najbardziej i tak to wyglądało w rzeczywistości. Jestem bardzo szczęśliwa, że trafiłam do tak dobrej szkoły nauki jazdy! Jak dla mnie najlepszej w Szczecinie i nie jest to tylko moje zdanie. Co bardzo mi się podobało w trakcie nauki, to poświęcenie uwagi kursantowi, monitorowanie postępów jakie robi, zwracanie uwagi na błędy i ich eliminowanie. Wszystko to ma doprowadzić Cię do sukcesu, a mianowicie do uzyskania upragnionego prawa jazdy. Co jest jeszcze bardzo istotne, w trakcie każdej godziny nauczysz się maksymalnie dużo, instruktorzy nie mają na celu mydlić Ci oczu, że Twoja jazda jest poprawna, a dopiero kolejne niezdane egzaminy pokażą Ci, że jednak tak nie jest. Pieniądze wydane na naukę w tej konkretnej szkole to najlepsza inwestycja! Instruktorzy nie nauczą Cię jedynie samej sztuki prowadzenia samochodu pod kątem zdania egzaminu, ale podejdą do tematu również od strony psychologicznej. Jeszcze nie dawno nie wyobrażałam sobie siebie jako kierowcy, a teraz nie wyobrażam sobie nim nie być. Jazda samochodem sprawia mi ogromną przyjemność. Podsumowując, jak najbardziej polecam Szkołę Nauki Jazdy MAGNET! Wybierajcie tę szkołę, a na pewno nie pożałujecie tej decyzji! 🙂

Paulina

24 lipca 2016 at 9:17 am

Swietna atmosfera, bardzo indywidualne podejscie instruktora, jasnosc w tlumaczeniu zasad ruchu drogowego, anielska cierpliwosc, swietne poczucie humoru, punktualnosc, profesjonalizm to tylko niektore rzeczy ktore moglabym wymienic opisujac Szkole Nauki Jazdy Magnet. Zapisalam sie na pare lekcji zeby przestawic sie z jazdy lewostronnej na prawostronna. Po 5 latach jazdy po lewej stronie myslam ze bedzie bardzo ciezko ale Radek dodal mi wiary i odwagi ze jednak nie bede jezdzic w Szczecinie pod prad 🙂 😉 Na kazdej lekcji bylam naprawde pod wrazeniem jak bardzo przejrzyscie i obrazowo Radek tlumaczy wszystko to z czym mialam problem i z czym nigdy wczesniej sie nie spotkalam w ruchu lewostronnym (male zielone strzalki skretu w prawo snia mi sie po nocach!) – prawdziwy instructor z powolaniem! Dzieki wielkie za swietne jazdy! Dodam tez ze moja mama tez chodzila do tej szkoly i byla bardzo zadowolona ze wszystkich aspektow kursu na prawo jazdy (zdala za 2 podejsciem wiec o czyms to na pewno swiadczy!). Na pewno bede goraco polecac Szkole Nauki Jazdy Magnet znajomym!!!

Bartosz

27 kwietnia 2016 at 1:26 pm

Odbyte 4 godziny doszkalające przed egzaminem państwowym bardzo się przydały, o wiele więcej się nauczyłem niż przez połowę kursu w innej szkole która o dziwo jest na pierwszym miejscu w rankingu ale zwyczajnie trafiłem na instruktora nie umiejącego przekazać swojej wiedzy kursantowi. Dlatego polecam szkołę MAGNET gdyż w sposób należyty i profesjonalny podchodzą do kursanta. TO DZIĘKI NIM ZDAŁEM EGZAMIN ZA 1 RAZEM BO PRZEKAZALI MI NAJCENNIEJSZE INFORMACJE. WIĘC JAK WYBIERAĆ TO TYLKO MAGNET!!!

Weronika

22 kwietnia 2016 at 2:58 pm

Bardzo miła kadra, bezstresowa nauka, wszystko dokładnie wytłumaczone, profesjonalne podejście + pełno motywacji przed egzaminem 🙂 Dzięki nauce tutaj, nie obawiam się jazdy za kierownicą, czuję się pewnie i bezpiecznie. Jestem zadowolona ze swojego wyboru i bez zastanowienia polecam wszystkim tę szkołę!

Kasia

20 kwietnia 2016 at 12:55 pm

Bardzo polecam szkołę Magnet, cały kurs przebiegał w bardzo miłej i bezstresowej atmosferze, a instruktorzy to prawdziwi profesjonaliści,egzamin zdany bez problemu!!!!

Marek

25 marca 2016 at 7:38 pm

zamierzam tu sie zapisac bo znajoma zdała i jest zadowolona bo ma prawko .

maciek

17 marca 2016 at 11:17 pm

Ekstra!

Tho

12 marca 2016 at 6:31 pm

Gorąco polecam!! :))

Jacob

7 marca 2016 at 11:13 am

Najlepsza szkoła w mieście ! 😉

Leave a Reply

Najwyższa zdawalność w Szczecinie

Wrzesień 2017
P W Ś C P S N
     
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Licznik odwiedzin

  • Users online: 1 
  • Visitors today : 27
  • Total visitors : 31,268